O le a le taimi e tatau ai ona sui le fa'amago lauulu?

E to'atele tagata fa'atau fa'amago lauulu ma fa'aogaina se'ia malepe.O afi i totonu ma vaega o faʻamago lauulu i tau eseese e matua ese foi.Afai e te faʻaogaina se faʻamago lauulu gau mo se taimi umi, o le a sili atu ona leaga lou lauulu.

O lea ua ou tuufaatasia ai fautuaga nei:

1.O lau fa'amago ua matua tuai ma masani ona fa'aoga

Afai na faʻaaogaina lau faʻamago lauulu mo ni nai tausaga ma e masani ona e faʻaaogaina, e leai se masalosalo ua oʻo i le taimi e sui ai i se mea fou.

2. O lau fa'amago lauulu manogi o le mu

A tuai lau fa'amago, o le a fa'aleagaina lou lauulu ma maua ai se manogi uiga ese.O le isi o le faʻaaogaina o le lauulu lauulu mo se taimi umi e oʻo atu ai i le faʻavaivaia o le malosi o le sasaina o le afi ma le le lava o le vevela.I se faapuupuuga, o le manogi o le mu o se faailo taua tele.

3.O lau fa'agogo lauulu e faia ai le pisapisao fa'aletonu

Afai e te iloa o lau fa'amago lauulu o lo'o iai ni vaega e pa'u'u pe fe'ei, o lona uiga ua fa'aleagaina le afi ma lau o le mea fa'agogo.

4.E le mafai ona faʻamago le lauulu pe a uma ona feula mo se taimi umi

Afai e te mauaina o loʻo susu pea le lauulu pe a uma ona feula mo se taimi umi, e faʻaalia ai atonu ua le manuia le tino faʻavevela i totonu.O se faʻafitauli faʻapitoa lea, o lona uiga e tatau ona sui.

Afai o tulaga o loʻo i luga e tupu i lau fagogo lauulu, ua oʻo i le taimi e sui ai i se mea fou.E tele a matou ituaiga faʻagogo lauulu, faʻamago lauulu masani, ion le lelei, faʻagogo lauulu afi e leai ni pulumu, ma isi mea e fetaui ma ou manaʻoga eseese.

sredf (1)


Taimi meli: Mati-02-2023