KooFex 8221 Brushless Motor Fa'agogo Laulu Saosaoa

"KooFex 8221 Brushless High-Speed ​​Hair Dryer": Ta'imua fa'atekonolosi fa'afouga ma lagolagoina le tulaga fou o le matagofie.

Faatasi ai ma le saoasaoa o le olaga, o le manaoga o tagata mo le tausiga o lauulu matagofie ua matua faateleina.I le tali atu i lenei manaʻoga maketi, o se oloa fou i luga o le maketi, KooFex 8221, lea e faʻaumatia ai le faʻamago lauulu masani, o le a taʻitaʻia se tulaga fou o le matagofie.

O lenei oloa fou e tele ni uiga fa'amalosi, e amata mai i lona fa'atinoga maualuga.KooFex 8221 o loʻo faʻamalosia e le 110000rpm high-speed brushless motor ma le mana faʻatatau o le 1600-1800w, tuʻuina atu i tagata faʻaoga se poto masani faʻagogo lauulu.O lona mamanu e aofia ai 3 faʻavevela ki ma 3 saoasaoa ki e faʻafetaui manaʻoga o ituaiga lauulu eseese.E iai fo'i se kisi malulu malulu e tasi e tu'uina atu i tagata fa'aoga se poto masani mo le tausiga o lauulu.

I le faaopoopo atu i le maualuga o le faatinoga, o le KooFex 8221 o loʻo i ai foi se afi eletise le lelei e faʻasaʻo 20 miliona ion, faʻaitiitia lelei le faʻaleagaina o lauulu e mafua mai i le eletise eletise ma aumaia ai le soifua maloloina o le tausiga o lauulu i tagata faʻaoga.E le gata i lea, o galuega faʻapitoa e pei o le faʻaalia o le LED, le faʻaogaina o le malosi o le mafaufau ma le faʻamaneta pito i tua o le faʻamamaina o le faʻamalama e avea ai foi le KooFex 8221 ma se solofanua pogisa i le maketi o meafaigaluega e puipuia ai lauulu.

I tulaga o foliga vaaia, KooFex 8221 e tulaga ese foi.O le faʻaaogaina o le PE + fiber fibre meafaitino ma le maualuga o le vevela o le tui o le suauʻu, o le oloa e le gata ina faʻamautinoaina le matagofie ma le foliga o foliga, ae e tuʻuina atu ai foʻi filifiliga faʻapitoa e fetaui ma manaʻoga matagofie o tagata faʻaoga eseese.

E le gata i lea, o le oloa e sau foʻi ma mea faʻaoga e tele e pei o ni nozzles e lua, o le diffuser ma le lua faʻapipiʻi lauulu otometi, ma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se pusa faʻapipiʻi i fafo maneta + fata i totonu o le pusa malulu, e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga uma-i- tasi Faigofie e ave ma teuina.

 

KooFex 8221 brushless high-speed hair dryer, faatasi ai ma lona tulaga maualuga, mamanu atamai ma foliga foliga matagofie, o le a mautinoa lava o se solofanua pogisa i le maketi o lauulu lauulu ma taʻitaʻia se tulaga fou o le matagofie.


Taimi meli: Ian-05-2024