Fa'afefea ona Fa'aoga Fufulu Fa'amago Laulu Saogalemu ma Lelei

O se ea vevela e tu'ufa'atasia ai se fa'amago lauulu ma selu e tu'uina atu ia te oe le laulu lelei atoatoa.

1

 

Faʻafetai i le mea fou o le pulumu vevela vevela, e te le toe manaʻomia le tauivi i luma o le faʻata ma se pulumu lapotopoto ma faʻamago.Talu mai le Revlon One-Step Hair Dryer & Styler, o se tasi o faʻamatalaga muamua na faʻasalalau, na faia le taamilosaga i luga o ala o faasalalauga lautele, o le anoanoai o tagata atamamai lalelei ma tagata fou ua faʻaputuina.

Fai mai o le mea sili lea e fa'agogo ai lauulu mo ituaiga uma o lauulu.E tusa ai ma le tala a Scott Joseph Cunha, o se stylist i Lecompte Salon, o se pulumu vevela o se meafaigaluega sili ona aoga mo lauulu.

Ae o le tele o tagata latou te faia le sese o le faʻaaogaina o se selu vevela vevela i se tulaga maualuga tele, lea e mafai ona afaina tele ai lauulu, e mafua ai le gau tele ma e oʻo lava i lauulu.

O lea ou te fa'asoa atu nisi o auala lelei e fa'aoga sa'o ai se selu 'ea vevela.

2

Afai e mago tele lou lauulu, atonu e te le maua le susulu ma le voluma manaʻomia.E fautuaina e tatala le selu i le taimi lava e amata mago ai lou lauulu pe a uma ona solo.(I le avea ai o se tulafono lautele, aloese mai le faʻaaogaina o se selu vevela pe a susu lou lauulu; O le faia o lea mea e mafai ona afaina ai ma faʻafefe ai lauulu.)

E mafai fo'i ona e fa'aogaina se suau'u fa'avela.O le oloa e galue e pei o se puipui puipui ma faʻaitiitia ai le faʻamago o aʻafiaga o se pulumu faʻavela.

Vaevae lau lauulu aʻo leʻi faʻaogaina se selu vevela vevela, ma e fautuaina e vaevae lau lauulu i ni vaega se fa (luga, tua, ma itu).Amata i le pito i luga o le lauulu, ia mautinoa e faʻaoga le selu e galue ai lou ala i luga mai aʻa.

A mae'a lau galuega sauniuni, ua e sauni e fa'aola lau pulumu.

1. Amata i le pito i luga.A fa'aaoga le pulumu vevela vevela, amata ile a'a.
2. A sa'o, fa'asolo le selu e o'o i pito.
3. Toe fai ma lou ulu e faauma ai vaega taitasi;Fai le pito i luga, tua ma itu i lena faasologa.

Mea Sese e Aloese mai

1. Aua e te uuina le mea mago e latalata i lou lauulu mo se taimi umi-o le a mu ai lou ulu.
2. Aua le feula mago i le itu faafeagai.

A uma ona faitau lenei tusiga, e mafai ona e fatuina le sitaili atoatoa i se selu vevela vevela!
Afai e te fia iloa atili meafaigaluega mo le tausiga o lauulu, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou ma tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe!

3


Taimi meli: Feb-21-2023